Ons team

Ons team bestaat uit vijf vaste gezichten!

Sanne Meerdink

Verloskundige en Echoscopist

Ik ben Sanne Meerdink en vanaf het eerste uur betrokken bij deze praktijk. Inmiddels ben ik er al ruim 10 jaar werkzaam als verloskundige en echoscopist en dat doe ik nog steeds met veel plezier! Ik woon samen met mijn partner Rino, dochter Isa (2013) en zoon Ties (2017) in Zierikzee. En voor bijna de helft van de week bestaat ons gezin zelfs uit zes personen, als mijn twee stiefkinderen er ook zijn. Ik voer al een aantal jaren termijn- en groeiecho’s uit, wat ik echt een verrijking van mijn vak vind, en in april 2017 ben ik ook geslaagd voor de opleiding om 20 wekenecho’s uit te mogen voeren. Jullie kunnen me tegenkomen bij de bevalling en kraamvisites, maar dus vooral ook tijdens verschillende echo’s!

Graag tot ziens! Sanne

Margriet van Schelven

Verloskundige en Echoscopist

Mijn naam is Margriet en ik woon samen met mijn man Martin en onze 4 kinderen, Juliet (2009) Annika (2011) Silas (2014) en Madelief (2017) in Zierikzee. Naast mijn gezin en werk geniet ik ook erg van vakanties met onze camper, lezen en duiken. Toen ik in 2002 in Rotterdam startte met de opleiding om verloskundige te worden wist ik niet dat het vak zo afwisselend en veelzijdig was: spreekuur, echo’s, bevallingen thuis en in het ziekenhuis, visites en de gevarieerde vragen tussendoor. Na mijn afstuderen in 2006 heb ik in een aantal praktijken gewerkt als vervangster en nog ruim vijf jaar in Hoogerheide als vaste verloskundige. In 2010 leerde ik, tijdens de opleiding Echoscopie, Sanne kennen en vanaf 2012 ben ik als vaste verloskundige werkzaam in Verloskundigenpraktijk Schouwen-Duiveland. Wanneer ik nadenk over mijn werk dan komt er een glimlach op mijn gezicht. Wat is het bijzonder dat ik mensen mag begeleiden en/of erbij mag zijn op belangrijke momenten in hun leven. Bijvoorbeeld bij een echo, bij de eerste keer het hartje luisteren of bij de bevalling. Meestal vreugde, maar soms ook verdriet.

Tot ziens! Margriet

Anne-Marie Bolle

Verloskundige

Beste zwangeren en partners,

Allereerst gefeliciteerd met de zwangerschap of de geboorte van jullie kindje! Graag stel ik me aan jullie voor als nieuwe verloskundige binnen het team van Verloskundigenpraktijk Schouwen-Duiveland; ik ben Anne-Marie Bolle en ben 24 jaar. Ik ben geboren en getogen op Schouwen-Duiveland en sinds een halfjaar woon ik samen met mijn vriend. Vanaf de middelbare school was het mijn droom om verloskundige te worden. Ik vind het een ontzettend mooi vak en elke keer is de komst van een nieuw leven op de wereld weer bijzonder. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere periode in jullie leven. Elke moeder en baby zijn uniek en ik vind persoonlijke begeleiding en contact dan ook belangrijk. Ik ben afgelopen januari afgestudeerd en heb daarna gewerkt in een praktijk op Goeree-Overflakkee. Ik zal vanaf augustus aan de slag gaan binnen de praktijk. Jullie kunnen mij tegen komen tijdens het spreekuur, bij de bevalling en bij kraamvisites. Ik wens jullie een goede zwangerschap en bevalling en ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Groetjes Anne-Marie

Miriam Dieleman-Francke

Verloskundige

Mijn naam is Miriam Francke en sinds eind 2018 ben ik werkzaam in deze verloskundigenpraktijk. Hiervoor heb ik bij verschillende praktijk in het hele land gewerkt, maar als geboren en getogen Zeeuwse voelde het hier al snel vertrouwd. Vanaf september 2019 hoop ik getrouwd te zijn en in Nieuw- en Sint Joosland te wonen. Uiteraard verblijf ik tijdens mijn oproepdiensten op Schouwen-Duiveland, zodat ik er voor je kan zijn als je me nodig hebt. Ik geniet elke dag weer van mijn werk als verloskundige en ik hoop dit vanaf eind 2019 nog een stukje uit te kunnen breiden door de opleiding tot echoscopiste te gaan volgen. Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten en om iedereen een fijne begeleiding te geven tijdens de zwangerschap, bevalling of in het kraambed.

Groetjes Miriam

Daisy van Waarde

Verloskundige

Mijn naam is Daisy van Waarde en vanaf 28 oktober 2019 kunnen jullie mij tegenkomen bij de Verloskundigenpraktijk Schouwen-Duiveland. Deze zomer heb ik mijn droom waar kunnen maken en ben ik afgestudeerd als verloskundige. Mijn opleiding heb ik in Antwerpen gevolgd en hier heb ik 2 jaar met plezier gewoond. Toch ben ik blij dat ik nu weer terug ben in het mooie Zeeland. Dit jaar hoop ik samen met mijn vriend een leuk huisje te kopen op Schouwen-Duiveland. Als verloskundige speel je een belangrijke rol voor, tijdens en na de zwangerschap. Ik hecht er daarom ook veel waarde aan om een goede band met zowel moeder en partner op te bouwen tijdens deze belangrijke periode. Ik kijk er enorm naar uit om jullie als toekomstige ouders te begeleiden en ondersteunen tijdens deze bijzondere periode in jullie leven.

Groetjes Daisy van Waarde

Spoedgeval?!

Voor dringende vragen, spoedgevallen en bevallingen:

06-22255315

Heb je een minder dringende vraag, wil je een afspraak wijzigen of je aanmelden bij onze praktijk? Klik hier

Adres

Verloskundigenpraktijk
Schouwen-Duiveland

Calandplein 1
4301 LZ Zierikzee

Routebeschrijving