Agenda

Hier vind je alle aankomende activiteiten.

Het coronavirus

Beste cliënten, Ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan razendsnel. Wij proberen hier als praktijk op te anticiperen en volgen daarbij de adviezen van onze beroepsvereniging KNOV en het RIVM. Voor de meest actuele informatie rondom het virus verwijzen we je dan ook naar deze website: https://www.kennisnetgeboortezorg.nl/corona/. Hier is alle informatie van RIVM en beroepsverenigingen gebundeld. Via facebook en email proberen we je op de hoogte te houden van de meest recente ontwikkelingen binnen onze praktijk. Onze facebookpagina is openbaar en voor iedereen te bekijken, ook als je geen facebook hebt. Bij vragen, bel gerust!

Lees verder

Kinkhoestvaccin voor zwangere vrouwen

Kinkhoest is gevaarlijk voor jonge baby’s die nog niet zijn ingeënt. Vanaf 16 december 2019 krijgen vrouwen tijdens de zwangerschap een kinkhoestvaccinatie aangeboden. Hierdoor zijn baby’s meteen vanaf de geboorte beschermd tegen kinkhoest. De vaccinatie wordt opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma.

Lees verder

Centering Pregnancy

Centering Pregnancy

We gaan starten met Centering Pregnancy! Vorig jaar hebben we als praktijk de cursus gevolgd en we zijn enthousiast door de manier van zorgverlening. test

Lees verder

Moeders treffen Moeders

Moeders treffen Moeders

Praten over alledaagse dingen met andere moeders en deskundigen.

Lees verder

Spoedgeval?!

Voor dringende vragen, spoedgevallen en bevallingen:

06-22255315

Heb je een minder dringende vraag, wil je een afspraak wijzigen of je aanmelden bij onze praktijk? Klik hier

Adres

Verloskundigenpraktijk
Schouwen-Duiveland

Calandplein 1
4301 LZ Zierikzee

Routebeschrijving